maandag 8 maart 2010

Het was heerlijk!!

Helaas, het is al weer voorbij!! Deed net mijn gordijnen open en er ligt al zeker weer 5 cm sneeuw.... Kan het niet geloven dat het weekend gewoon superweer had....
Vrijdag zijn we vertrokken naar Vlieland met veel regen. We konden niet op het dek van de boot, dat was wel jammer.... De rest van de dag ook alleen maar regen...
Zaterdag stonden we op en de zon scheen. Echt geweldig! Wij de fiets gepakt en het hele eiland rondgereden. Heen door de duinen en dat was heerlijk!! Hoge golven op het strand echt genieten. de mensen zie je niet meer terug. In alle eenzaamheid fietsten we daar... Lekker een kop snert bij het posthuis en daarna de terugweg, nou dat heb ik geweten. Heb nu nog een "houten kont". Vreselijk veel tegenwind en we kwamen bijna niet vooruit. Moe dat we waren toen we terug waren in het hotel. En na een nacht rust was het de volgende dag nog mooier!!
Het was gewoon onbewolkt!! Heerlijk een wandeling over de dijk gemaakt en naar de vuurtoren gelopen. Daarna door het dorp terug en de fiets gepakt, richting het strand. Daar heerlijk wat gedronken op het terras in de zon en daarna een heerlijke strandwandeling, met een pauze in de duinpan, ook weer heelijk in de zon!!
Weer terug in het dorp lekker weer een kop snert gegeten in de zon op het terras met een boek erbij!....wat hemels zeg!!


Tja toen kwam het einde weer in zicht en diende de boot zich aan. Op de boot nog een poosje op het dek gezeten en daarna naar binnen, want het werd toch wel erg koud!
Nu lekker nagenieten van het weekendje....
Liefs Nicolet

9 opmerkingen:

 1. zo te horen hebben jullie een heel leuk weekend gehad.
  Je foto's zien er prachtig uit,
  fijne maandag
  groetjes sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat is een heel gezellig weekend geweest zo te horen en tja nu val je weer met je neus in de sneeuw jakkie toch

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto's Nicolet
  en idd wat een verschil van weer He? Maar je hebt in ieder geval een fantastisch weekend gehad, dat nemen ze je niet meer af.
  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk zeg ,als ik die foto's zie krijg ik ook zin om weg te gaan ! hihi Fijn dat jullie zo hebben genoten, dit pakken ze je niet meer af!

  Groetjes,
  Katinka

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is een heel gezellig weekend geweest zo te horen en te zien op je foto\'s ja wij zitten nog geen half uurtje rijden van strand hier dus van uit zeeland doe je niet zo gauw naar schiereiland gaan we zijn jaren terug wel week op texel geweest leuk voor keer maar we doen nu liever varen hihi gr tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo te horen hebben jullie genoten en idd het was prachtig weer! Je kan er weer tegen.

  gr. Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige foto's heb je gemaakt op Vlieland Nicolet.
  Je kunt er weer ff op teren. Ja, jammer dat het weer vandaag weer zo tegenvalt...

  Groetjes, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het klinkt alsof je een geweldig weekend hebt gehad! Je hebt mooie foto's gemaakt en wat had je een mazzel met het weer!

  Liefs,
  Larissa

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest op mijn blog en ik waardeer het dat je een bericht achterlaat. Dank je wel!!
Groetjes Nicolet